Fritidstomter ved Krøderfjorden 
fra kr 590 000,- + omk

 

Ved kanten av idylliske Krøderfjorden - ved foten av Norefjell

Fritidstomter ved krøderfjorden

Skinnesmoen er et nytt hyttefelt inntil Krøderfjorden, bare noen minutters kjøretur fra skianlegget på Norefjell. Et perfekt utgangspunkt både sommer og vinter.

Tomtene ligger i Krødsherad kommune ved Skinnesmoen på vestsiden av Krøderfjorden, ca 6 km fra Krøderen sentrum. Tomtene har unik beliggenhet helt nede ved Krøderfjoden, med et kvarters kjøring til alpinanlegget på Norefjell, som kan skilte med å ha Norges største høydeforskjell fra topp til bunn, og ca. 100 km oppkjørte langrennsløyper.

Krøderfjorden er 4 mil lang og slynger seg vakkert langs foten av Norefjell fra Krøderen i sør til Gulsvik i nord. Her kan du leve det gode liv hele året. I sommerhalvåret kan du virkelig nyte strand og båtliv med mulighet til båtplass og felles brygge rett i nærheten av hytten. Det er idéelle forhold for kano- og kajakkpadling, fisking og krepsing, vindsurfing og bading ved tilrettelagte sandstrender. På vinteren går det preparert skiløype inn til hyttefeltet som knytter det opp til et flere mil langt løypenett. Det er mange stier og skogsbilveier i nærområdet som egner seg ypperlig til aktiviteter som sykling og gir gode turmuligheter for liten og stor.
På Skinnesmoen ligger alt til rette for aktiviteter sommer som vinter. Det er gode solforhold på området.

Ring Ole Gunnar på tlf 41600890 for å komme på befaring.