Ekslusiv krepsing i Krøderfjorden

Krepsing

Et ideelt opplegg for bedriften eller en trivelig og eksotisk opplevelse med gode venner og familie.

EKSLUSIV KREPSING I KRØDERFJORDEN

For sesongen som starter 06.08. og varer til 15.09 kan vi tilby følgende:

Krepsesafari for bedrifter, familier og vennelag.

  • Guide som hjelper til med det som trengs når det trengs.
  • Vi har båt, teiner, agn og alt nødvendig tilbehør.
  • Stor sandstrand rett ved hytteveggen, bilvei helt fram.
  • Hytte med høy standard. Vei helt frem. Hytta har to bad, 7 soverom og har sengeplass til 12 personer. Det er bredbånd med trådløs internett på hytta. Utrolig flott beliggenhet med stor sandstrand rett ved hytta og 30 meter til vannet.
  • KREPSEGARANTI 1 kg. kreps pr. person kan tilbys hvis ønskelig. 


Et ideelt opplegg for bedriften eller en trivelig og eksotisk opplevelse med gode venner og familie
1,5 time fra Oslo

Vi selger normalt to typer opplegg:

Familie/venne helg:  Vi avtaler dato om dere ønsker midtuke eller helg og når dere kommer har dere handlet inn alt dere trenger til helgen selv. ( Det er mulig å leie sengtøy /håndklær om ønskelig) Vi møter dere og viser dere rundt, viser dere båten og hvor det er lurt  legge ut teiner. Vi gir dere 20 teiner og litt agn, og krepsekokeoppskrift. Så krepser dere morgen og kveld, og kan lyse etter kreps på kvelden. En flott og anderledes familiehelg. Dere klarer dere selv, men vi er tilgjenglige på telefon hvis dere lurer på noe.

Bedrift samling: Her tilbyr vi alle nivåer av service, fra ” full pakke” med egen proff kokk, servitør, fult kjøleskap og sengetøy, ferdig krepset kreps etc. til mindre varianter som passer deres behov og lommebok. Ofte så ender det med at vi handler, og har klar hytte med sengetøy, og at vi serverer og lager mat og noen ganger tar en trall for gjestene. Tilbakemeldingene er veldig gode!  :) Be om pris for dine ønsker.