Hollistic nature retreat

NORD

Drømmen om et natur retreat blir til virkelighet seinhøsten 2019

Vi tar første skritt i drømmen om et holistisk landskapshotell, og setter opp en stor Yogashala Lavvo og utebadstue og tretopphytte ved siden av en stor hytte på stranda på Skinnesmoen, 1,5 time fra Oslo.

yoga shala lavvo orbs urkraft magi skinnes skinnesmoen nord krødsherad

lavvo yogashala Vi ønsker å leie ut til seriøse aktører med samme verdier som oss.

Lavvoen settes opp høsten  2019 og er 11 m i diameter, som tilsvarer et 95m2 stort rom. Den er håndsydd i Kautokeino av Artic Lavvo, med samisk opprinnelse. Lavvoen har 7 store vinduer mot stranda og tregulv, som blir varmet opp med varmeslynger i gulvet, vedfyrt av en peisovn.

YogaShala Teepee beachLavvoen blir både en YogaShala og en flerbrukslavvo med plass til mange. 

Badstuen er frittstående, med glassvegg hele veggen mot fjorden og har plass til 8-10 stk. Den fyres også med ved. Den blir kledd som et "fuglereir" - birdsnest. 

birds nest sauna with beach view

utsikt badstue strand fjordHytta ligger helt for seg selv på den store private stranda og er på 125m2. Den har 7 soverom, 2 bad og plass til 12 rundt bordet. Se bilder og detaljer om den under " Skinnesmoen strand" .

hytte på stranda yoga

Vi har også kjøpt en tretopphytte som er tenkt som et ekstra soverom, så man da får 8 soverom tilgjengelig på overnattingsiden. Den er norskdesignet, norsklaget og henges opp i et av trærne rett ved hytta. Den er godkjent og ble hengt opp januar 2020.

Tretopphytte Norefjell Krødsherad

Tretopphytte tretopp soverom til leie

Utsikt fra senga i tretopphytta. Der snøen ligger er stranda om sommeren :) 

Kunne du tenke deg å ha et opplegg her, les mer under " detaljer for leie " og  ta kontakt! :)