Livskvalitet i fokus - hverdagslykke

Babyfeller / stolfeller

Flotte 2skinns feller både til baby, stolen, som teppe eller sengeteppe

Jeg har fire 2skinnsfeller i høst. De er sydd sammen av to skinn og kan brukes til mye. Tre av dem har jeg sydd i flotte knapper av elghorn så de kan brukes til babyfell, enten i vogna, pulken eller senga. Liv og Halvor har BODD i sine og brukt de ved hver eneste sovesituajson fra de ble født til Liv sluttet å sove i vogn og på dagen. Et av Liv sine første ord var "fellen" og de stuper begge to ned mot den med armene strukket mot den når de skal sove. Den beste gaven en baby kan få. Og siden det kun er tre enkle knapper på hver side så er det nok til å gjøre den til en pose hvis man vil, men man kan jo bare la være å kneppe og ha den som vanlig teppe i sofaen, eller som sengeteppe eller i en stol. Jeg beskriver hver enkelt under bildene nedover. 

saueskinnsfell til babtSpælsau med gulltrykk. Sydd med knapper så den kan både være babyfell eller brukes til det du vil. 20 timer søm, og trykk, to store brune skinn, (som selges for 2000kr stk), pris 8 500kr er jo ikke noe upris da?

Knapp saueskinnsfell laget av elgehornKnapper av ekte elgehorn. 

hempe saueskinnsfell elgehorn knappHemper til å feste i i ekte skinn.

håndsydd saueskinnsfell babyHer er de tre som kan brukes til babyfell som er klare nå. To i spælsau ( de to ytterst( og en litt mindre av pelssau. Den ytterste er nok for store for mange moderne vogner ( men de er jo av skinn så kan bøyes). Vi bruker nå Liv sin gamle i Halvor sin sovevogn og Halvor sin egen i senga hans på soveromet). Så tar vi de med når vi skal på tur i reisesenga eller på skitur med pulken. Helt topp! OBS : Den til høyre med sølvtrykk og den i midten er solgt. 

saueskinnsfell babtSånn ser de ut når de er lagt som en pose. (OBS : Den til høyre med sølvtrykk og den i midten er solgt ) 

saueskinnTestkaninene lot seg ikke vente på når skinnene lå uttover. De ELSKER dem! :)

i vogga En av fellene i vogga. 

pelssauPelssaufellen for baby. Denne er ekstra liten til å passe i alt.  SOLGT

skinnfellDette er også en to skinnsfell, men ikke med knapper. "Stolfell" som enten kan brukes til det meste. SOLGT