Holder tradisjoner levende

Babyfeller / stolfeller

Flotte to- skinns feller både til baby, stolen, som teppe eller sengeteppe

Jeg har 5 stk avlange to- skinnsfeller i høsten 2019. De er sydd sammen av to skinn og kan brukes til mye. Tre av dem er det sydd i flotte knapper av elghorn så de kan brukes til babyfell, enten i vogna, pulken eller senga. (tp av pelssau og en av spælsau). Liv og Halvor har BODD i sine og brukt de ved hver eneste sovesituajson fra de ble født til Liv sluttet å sove i vogn og på dagen. Et av Liv sine første ord var "fellen" og de stuper begge to ned mot den med armene strukket mot den når de skal sove. Den beste gaven en baby kan få. Og siden det kun er tre enkle knapper på hver side så er det nok til å gjøre den til en pose hvis man vil, men man kan jo bare la være å kneppe og ha den som vanlig teppe i sofaen, eller som sengeteppe eller i en stol. Jeg beskriver hver enkelt under bildene nedover. 

saueskinnsfell til babtSpælsau med gulltrykk. Sydd med knapper så den kan både være babyfell eller brukes til det du vil. 20 timer søm, og trykk, to store brune skinn, (som selges for 1800kr stk), pris 7 000kr er jo ikke noe upris da?

Knapp saueskinnsfell laget av elgehornKnapper av ekte elgehorn. 

hempe saueskinnsfell elgehorn knappHemper til å feste i i ekte skinn.

saueskinnsfell saueskinnHer er en mjuk og flott pelsau babyfell. Sydd av to pelssauskinn, kr 7.000

saueskinnsfell saueskinn

Pelssau babyfell bak 

saueskinnsfell saueskinn

Knappene på pelssau fellen

saueskinnsfell saueskinn

Her har jeg ventet med å trykke mønsteret i midten, så den som velger denne kan bestemme designet inni selv! :D ( Må være av de trykkblokkene jeg har da, og jeg har ikke skrift)

saueskinnsfell saueskinnBabyfell bak 

---

Under følger 2 stk  to- skinnsfell, men ikke med knapper. "Stolfell" som både kan brukes på krakker, benker, i stoler eller hva du vil. Disse er sydd av to store spælsauskinn og koster 6 500kr hver. En lys og en mørk. 

saueskinnsfell pelssau

saueskinnsfell saueskinn

saueskinnsfell saueskinn

saueskinnsfell saueskinn

 Her er en liten fell som er første gang tilgjengelig i år: ett skinns fell! :D Altså et skinn, klippet til, sydd inn brudekant og trykket :) pris 3.200kr

saueskinnsfell saueskinn

saueskinnsfell saueskinn