Til utleie

Detaljer rundt utleie

Vi ønsker å leie til de rette gruppene

I denne fasen vi er i nå, så er dette et utleie sted under Nedre Skinnes Gård. Det drives ikke som et "hotell" i denne fasen, men et rent utleie sted. DVS at den som leier får tilgang på stedet, og fyller "innholdet" i sitt opphold selv, både på aktiviteter, mat, sengetøy etc. 

Vi ser for oss å leie til tre typer opplegg.

1) Yogainstruktører / andre "lærere" som ønsker å ha et retreat, med bruk av flott URKRAFT Yogashala, sweatlodge i badstua, servere riktig mat og ha godt innhold for sine gjester. 

2) Vennegjenger som har en Yogainstruktør i gjengen, som fikser alt innholdet selv og ordner mat etc. Eller bare ønsker å leie selve stedet. IKKE til utleie til fester. 

3) Kun hytteutleie med tretopphytta og badstua, ikke lavvoen. Hyttetur venner og familie. IKKE "FESTHYTTE. "

Vi KAN hjelpe til å skaffe sengetøy, ( og legge på) fra et renseri i nærheten. Vi KAN gjerne anbefalle kokker, rengjørere og massasjeterapauter, samt yogainsturktører, hvis du vil lage ett opplegg og ikke har tilgang på disse tingene selv. 

Hvis det skal være retreat så anbefaller vi å vurdere leie av en ekstra hytte bare 500m unna NORD for at de som lager innholdet kan trekke seg litt tilbake, og også frigi flere rom for deltagere. Den kan du se her, Skinnesmoen Vika

Ta kontakt for en hyggelig prat, så finner vi ut av en løsning for ditt innhold.

 Bare ta kontakt :) Både hele uker og weekend er mulig. 

live@skinnes.com

Vi har en finn annonse hvor det er kalender over ledighet - den kan du sjekke her: Stor hytte på flott strand med tretopphytte og utebadstue | FINN reise