Sauene beiter ved fjorden og i skogene rundt gården

HappySheep

Økologisk Gamelnorsk Spælsau og Pelssau. Beiter i skogene under Norefjell, stressfritt hjemmeslaktet.

2020 liste HER - OBS et par lam igjen, ellers flere 1,5 år gamle søyer som er ferdig skjært og pakket! Si ifra!

Sauene passer veldig godt inn i vår øko profil siden de båte beiter bra og lager gjødsel til jordene. Vi har to raser, både gamelnorsk spælsau og pelssau. Du kan få kjøpt både lam og saueskinn. Sett deg på liste tidlig.

Vi selger hele lam, født på gården, kun beitet i skogene under Norefjell og ved fjorden rundt gården, og slaktet stressfritt heime i vårt nye slakteri. ( se under HappyPig kjøtt for mer detaljer om det) 

Et lam veier mellom 15-25 kilo og koster  i 2020 130kr kiloen grovpartert eller 160kr kiloen ferdig vakumert og pakket " fryserklart" på samme måte som happypigsa. Det er slakteren som tar 30kr kiloen for selve skjæringen og pakkingen og vi formiddler og kjører det gratis. 

Hvis du velger fryserklart får du lammelår, lammecaree, forikålkjøtt/grytekjøtt, sadel, koteletter og litt kjøttdeig alt pakket i porsjonspakkninger. 

FYLL ut dette skjema for 2020  bestilling. 

sau slaktet på gården

UTLEVERINGSHELGER 2020 er som følger

16-18 oktober

30okt-1nov ( Både lam og gris)

4-6 desember

11-13 desember

Alle helgene kjører vi som en service til Drammen og Oslo på fredagen, kl 1130 på parkeringen ved fylkeshuset  i  Drammen og kl 1330 er vi i Oslo på Kongsgården Bygdø. Lørdag og søndag er det åpent på gården mellom 10-16 :) Alle som er på lista til nå skal ha fått mail med sin hentehelg - har du ikke det - ta kontakt med Live :)

lam hjemmeslakt